NSF ABspeiderne.no

Asker 1 speidergruppe

Møtested: Johan Drengsrud vei 60 , 1383 Asker
Møtetid: Tirsdager 18:00 - 19:30

Kontaktpersoner

Gruppeledere:
Jon Storeide
Telefon: 908 84 545
E-post: soten@online.no

Margrethe Wilmers
Telefon: 478 12 018
E-post: margrethe@wilmers.no 

Troppsleder:
Linnea Scharf
Telefon: 481 28 666
E-post: troppsleder.asker@gmail.com

Småspeiderleder
Rebecca Stafford
Telefon: 402 28 489
E-post: asker1smaaspeider@gmail.com

 

Asker 1 er en ren jentegruppe, men vi samarbeider ofte med 1. Skougum (guttegruppe) om arrangementer (troppsturer, pinsetur, leir). Vi har tilbud til speidere fra 4. klasse og oppover:

 

Småspeidere, Skogmus

 

Består av jenter i 4. og 5. klasse, som har fokus på samarbeid, samhold og skape gode friluftsminner! Vi bruker friluft som metode og naturen som en arena for læring og opplevelser.

 

Troppen (5. til 10. klasse)

Bli med på leir, turer og møter sammen med andre jenter (og av og til gutter). Dere kan også bli med på gapahuktur, telttur, snøhuletur (fra ungdomstrinnet), kanotur, m.m.

 

Fra våren i 5. klasse til man er ferdig med 10. klasse er man med i patruljer hvor noen av de eldste i patruljen er patruljefører og patruljeassistent.  Kunnskapen og erfaringene dere har fått i løpet tiden som småspeidere, tar dere med dere videre, for den får dere nå god bruk for. For nå klarer dere dere selv!  Nå er det møter og turer sammen med gode venner. Patruljene drar ofte til vår egen hytte, Sollikoia, som ligger i vestmarka.

 

I tillegg til møter i patruljene, har også troppen mange aktiviteter og turer samlet – ikke minst leir om sommeren!  Troppen ledes av eldre speidere.  Troppsledelsen hjelper også patruljene med å legge opp møter og turer

 

Rovere (16 år og eldre)

Roverne er mer på endel av troppsaktivitetene (troppsturer, møter og ikke mist sommerleir), de deltar som ledere for yngre speidere, og har også egne sosiale treff."