NSF ABspeiderne.no

1. Eiksmarka speidergruppe

Hjemmeside: http://www.1eiksmarka.no/.
Møtested: Speiderhuset Baklomma, Grinidammen 6
Møtetid, flokk: Mandager / onsdager
Møtetid, tropp: Torsdager

Kontaktpersoner

Gruppeleder
Sindre Ottesen
Telefon: 907 67 167
E-post: gl@1eiksmarka.no

Troppsleder
Fredrik Ottesen
Telefon: 476 59 189
E-post: TL@1eiksmarka.no

 

Ulveflokkene Waingunga og Seeonee (3. og 4. klasse)

Ulveflokkene på Eiksmarka heter Waingunga og Seeonee. Waingunga er oppkalt etter elven i Jungelboka, og Seeonee er oppkalt etter Seeonee-høyden i jungelboka. Vi har møter hver uke, drar på turer og har konkurranser.

Som ulvunger får du være med på turer både til speiderhytta vår "Lomma" og ut i skogen hvor vi overnatter under en presenning. På møtene lærer vi om førstehjelp, knuter, naturen og mye mer. En viktig del er også trening i å ta ansvar for seg selv og vennene sine.

Vi har møtene våre på speiderhuset "Baklomma" som ligger nedenfor Texaco og Kinnarps- senteret ved Grinidammen. Ulveflokkene ledes av ulveforeldre. For foreldrene er dette en kjempefin anledning til å bli godt kjent med barnets venner på turer og møter. De følger ulveflokken i to år, til ulvungene blir tatt opp som speidere i troppen.

Troppen (5. til 10. klasse)

Bli med på leir, turer og møter sammen med andre gutter og jenter. Vi drar ofte på overnattingstur til vår egen hytte Lomma.  Dere kan også bli med på snøhuletur, kanotur, gapahuktur og telttur.

Fra høsten i 5. klasse til man er ferdig med 10. klasse er man med i patruljer hvor noen av de eldste i patruljen er patruljefører og patruljeassistent.  Kunnskapen og erfaringene dere har fått i løpet tiden som ulvunger tar dere med dere videre for den får dere nå god bruk for. For nå klarer dere dere selv!  Nå er det møter og turer sammen med gode venner. 

I tillegg til møter i patruljene, har også troppen mange aktiviteter og turer samlet – ikke minst leir om sommeren!  Troppen ledes av eldre speidere.  Første torsdag i måneden er det felles troppsmøte. De andre ukene har patruljene møter hver for seg. Troppsledelsen hjelper også patruljene med å legge opp møter og turer.