NSF ABspeiderne.no

Velkommen til Peffkurs 2 på Krokskogen 1. - 3. november

ABspeiderne inviterer til peffkurs 2 helgen 1. - 3. november. Kurset er beregnet på peffer og asser som har tatt peffkurs 1 tidligere. Meld deg på nå! 

På dette kurset skal du lære å planlegge og gjennomføre gode turer for patruljen din. Du vil få praktisk trening i hva en peff eller ass må tenke på før og under en tur, bruk av kart og kompass, aktiviteter underveis, matlaging, sikkerhet og mye mer. I tillegg vil du få en skikkelig villmarksopplevelse sammen med andre peffer og asser fra Asker og Bærum. Og selvsagt blir det leirbål lørdag kveld!

Hele kurset foregår utendørs på Krokskogen, ved Høvik Verk speidergruppes hytter på Retthella.

Oppmøte fredag 1. november kl. 18 på Kleivstua, Sundvollen. Kurset avsluttes søndag kl. 14, og returnerer til Kleivstua og vi er der ca kl 15.

For å kunne delta på dette kurset må du ha tatt peffkurs 1 tidligere.

Påmelding snarest og senest mandag 14. oktober til post@abspeiderne.no med navn og alder på deltager + kontaktdetaljer for rovere/ledere.

 

Hver gruppe som sender deltagere på kurset plikter å stille med:

  • én rover/leder (og så en til per 5 speider som deltar fra gruppen). Krever ingen planlegging eller forberedelse fra deres side
  • telt for deltakerne sine på kurset

Det er første gang vi i Høvik Verk kjører dette kurset, men vi er sikre på at dette blir en helt spesiell og morsom turopplevelse, og vi gleder oss masse!

Ta kontakt hvis dere lurer på noe.

 

Program og utstyrsliste kommer vi tilbake til.

 

Speiderhilsen Høvik Verk speidergruppe 

v/Christiane Skåre (cskaare@gmail.com/922 08 508) og Ina A. Toverud (itoverud@hotmail.com/952 11 001)