NSF ABspeiderne.no

Velkommen til årets

 

Søndag 22. oktober, for alle beverspeidere og småspeidere!

 

Ta med foreldre, besteforeldre og søsken og møt opp på Vestmarksetra (nedre parkeringsplass ved bommen) kl. 10.00 
Det blir oppgaver som skal løses på vei opp til Haugsvollen, og gruppene må derfor gå samlet.

 

Program på Haugsvollen:

  • Lunsj – ta med mat og drikke, gjerne pølser og pinnebrøddeig til grilling (se under)
  • Speiderløype med oppgaver og aktiviteter
  • Ta med kniv til pinnespikking og sitteplate

Morodagen avsluttes på Haugsvollen ca. kl. 14.00.

 

Ledere: Meld dere på gruppevis til speiderkontoret, på post@abspeiderne.no Innen 18. oktober kl. 14.00.
Det er viktig at fristen overholdes!

Husk deltakerliste med navn og fødselsår, og navn og mobiltelefonnummer til lederne

 

Hilsen Nina og Kajsa

Spørsmål?
Kontakt Kajsa (kajsa.tidemann@gmail.com/ 47647994)


Oppskrift på pinnebrøddeig

Du trenger:
500 g mel (bruk gjerne litt grovt mel)
2 ts bakepulver
5 ss sukker
1 ts salt
1 dl matolje
ca 2 dl lunket vann


Slik gjør du:
Bland det tørre. Spe med vann og olje til deigen har plastelinakonsistens. Form en klump deig til en pølse og tvinn denne rundt en pinne. Stek brødet over glørne til det er gjennomstekt og slipper pinnen. Husk å vri sakte på pinnen mens du steker brødet!


TIPS:
Du kan tvinne deigen rundt en pølse på spidd og lage «pølse i slåbrokk», fylle pinnebrødet med syltetøy eller bruke smakstilsetninger som for eksempel kanel eller revet ost i deigen.