NSF ABspeiderne.no

Speider'n viste seg frem under Sandvika byfest og

Wøyendagen!

 (Tekst & Foto: Nils-Martin Haugen)

Helgen 26.-27. august var det både tid for Sandvika byfest og Wøyendagen.

 

Roverne i 1.Tanum og 1.Rykkinn tok utfordringen fra kretsen på strak arm og stilte på Sandvika byfest med lavvo, bål, pinnebrød og rovere med godt humør!

1.Rykkinns rovere lader opp til innsats!

 

"Vi delte ut pinnebrøddeig til alle som ville ha, og det var kjempepopulært. Det var stort trykk helt til vi faktisk slapp opp for deig!" sier roverleder Arne fra 1.Rykkinn.

 

Kretsens roverkontakt Eirik "Måke" var storfornøyd med innsatsen. "Roverne våre stod på hele lørdagen og søndagen, det var utrolig mange innom, og vi var veldig heldig med været!"

 

 

 1.Rykkinns rovere lader opp til innsats

 

Årets Wøyensøndag opprant også med strålende sol.

Kretsleder Nils-Martin og Thor Ivar fra 1.Rykkinn kom tidlig til Wøyen for å sette opp våre aktiviteter: Livlinekasting og radiospeiding.

Etterhvert kom det flere fra Bærumsgruppen av NRRL for å hjelpe til på Radio-posten. Her kunne man snakke med andre radioamatører både fra nært og fjernt.

 

På livlineposten fikk kretsleder hjelp fra 1.Kolsås og troppsleder Johannes.

Målet var bøtter, tynget ned med stein, og de ble flyttet på etter alder og ferdigheter.

 

"Det var lett å instruere de yngste, og det var mange gamle speidere som syntes det var moro å lære barnebarnet å kaste. Harde konkurranser mellom fedre og sønner var det flere av, og mange unge ville gjerne også prøve seg mot hverandre."
Sier kretsleder Nils-Martin.

 

En stor takk fra kretsen til de som hjalp til både i Sandvika og på Wøyen, dere gledet flere hundre besøkende i alle aldre!

Stor takk til alle fra kretsleder Nils-Martin!